fbpx

Stage bij Asphalia

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Even voorstellen…

Stan van Dijk (20) studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Stan heeft gekozen voor de specialisatie Marketing Communicatie. Binnen Asphalia is Stan verantwoordelijk geweest voor de digitale strategie. Denk hierbij aan het schrijven van teksten voor de websites of aan het schrijven van blogs. Ook de sociale media is één van de aspecten geweest waar Stan zich in zijn stageperiode mee bezig heeft gehouden. Stan, woonachtig in Hasselt, hoeft in ieder geval niet lang te reizen om bij zijn stage te komen.

In totaal heeft Stan gedurende een periode van 20 weken stage gelopen bij Asphalia en alles wat daaronder valt, waaronder dus ook Brandveiligstaal.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Stan: ‘’Toen ik rond januari op zoek moest naar een stage heb ik in eerste instantie gekeken via Indeed naar een stage op het gebied van online marketing. Het liefst ook nog dicht bij huis. Toen kwam ik vrij snel al terecht bij Jantz Business Group. Hier heb ik via de mail gesolliciteerd en kreeg vrij snel reactie dat ik op gesprek mocht komen. Dit verliep prettig en ik was enthousiast over het bedrijf. Dezelfde dag kreeg ik nog een telefoontje dat ik stage mocht komen lopen bij Jantz Business Group. Waaronder dus Asphalia en Brandveiligstaal vallen.”

Hoe kijk je terug op je stage?

Stan: ‘’Ik heb veel geleerd in deze periode van 20 weken stage. Het was een bewogen tijd waarin ik ook een groot deel vanuit huis heb gewerkt aan de stage. Ook heb ik gerealiseerd dat ik in de praktijk veel sneller dingen leer en oppak dan wanneer ik tentamens moet leren etc. Ik heb de stageperiode als prettig ervaren. De collega’s, de sfeer en de werkzaamheden. Of ik dit in de toekomst wil doen? Ik ben zeker enthousiast geworden / gebleven over de online marketing. Wie weet in de toekomst ook wel een eigen bedrijfje of iets in die richting.’’

Ook geeft Stan nog aan om van de gelegenheid gebruik te willen maken om een ieder die hem tijdens de stage heeft geholpen en iets geleerd heeft te bedanken. 

Meer...

Nieuwe website brandveiligstaal.nl

Nieuwe website

Vanaf heden heeft Brandveiligstaal een nieuwe website. Op deze nieuwe website wordt u voorzien van allerlei informatie rondom het brandwerend maken van

Instortingsgevaar bij brand brandveiligstaal.nl

Instortingsgevaar door brand

Brand in Breda Misschien heb je er van gehoord: In mei 2017 is er een heftige brand geweest bij Polyvlok in Breda.