fbpx

Instortingsgevaar door brand

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Brand in Breda

Misschien heb je er van gehoord: In mei 2017 is er een heftige brand geweest bij Polyvlok in Breda. Al snel werd duidelijk dat er sprake was van een hele grote brand. Er zijn geen gewonden gevallen maar het had veel erger kunnen aflopen. Om meer tijd te creëren voor bijvoorbeeld het ontruimen van de mensen uit de omgeving is het van belang dat de constructie van jouw pand brandwerend wordt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan omliggende scholen of eventueel de mensen die zich nog in het pand bevinden.

Gecertificeerde coating

Door het aanbrengen van een gecertificeerde coating op de constructie van het pand zorg je ervoor dat de constructie een stuk minder snel ter aarde gaat, doordat deze brandwerend is. Voordelen hiervan zijn dat er meer tijd is om allereerst zelf uit het pand te komen en de omgeving te waarschuwen en te ontruimen voor de ernstige gevolgen die in de meeste gevallen niet te overzien zijn. De brandwerende laag zorgt ervoor dat de constructie zo’n 120-180 minuten blijft staan. Mocht deze constructie niet brandwerend zijn moet je denken aan 60-100 minuten. Het verschil in tijd kan bepalend zijn voor de veiligheid van jou en je omstanders.

Instortingsgevaar bij brand brandveiligstaal.nl

Brandwerend maken van jouw constructie?

Wij van Brandveiligstaal nemen jouw zorgen uit handen en zorgen dat jouw constructie in de toekomst voldoet aan alle normen en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid. Ook zorgen wij ervoor dat het mooi wordt afgewerkt. Het is af te werken in elke gewenste kleur. Dit geldt echter alleen voor de grote volumes omdat de verf op kleur moeilijk te verkrijgen is. Brandwerende verf is zowel in een fabriek als op locatie strak aan te brengen middels de airless spuit techniek.

Bron: https://www.bndestem.nl/breda/slechts-verwrongen-staal-rest-na-grote-brand-bij-polyvlok-in-breda~a63d0bb7/?referrer=https://www.google.com/

Meer...

The League Assessment 2021

Salutato come elitario e il siti di bacheca incontri Bari online society version of “cool children”, The League veramente made alcune onde