Brand veilig staal: Onze vakkennis, jouw voordeel

Voor vele is het voldoen aan brandvoorschriften en regels complexe materie, voor ons is het brandwerend maken van staalconstructies dagelijkse kost. Waar kunnen we jou mee helpen?

Voordelen van Brandveiligstaal.nl

Binnen 48 uur een scherpe prijs

Vertel ons over je klus en je ontvangt binnen 48 uur een scherp voorstel.

Zowel verven als bekleden

Afhankelijk van jouw wensen kiezen wij de beste oplossing. Dit kan zijn spuiten van meerdere lagen brandwerende verf of het bekleden met brandwerende platen. Wij informeren jou hier graag over.

Hoogst haalbare normen

Wij werken alleen met A kwaliteit lakken, al deze lakken zijn getest & gecertificeerd. Wij maken staalconstructies tot 120 minuten brandwerend.

Volledig ontzorgt

Wij nemen je zorgen uit handen. Wij zorgen voor de primers, lakken en topcoatings die benodigd zijn om aan de benodigde normen te voldoen. Daarnaast zorgen wij voor de juiste uitvoering, de juiste certificering en eventuele onderbouwing naar de brandweer of andere instanties. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Gecertificeerd product

Onze producten zijn gecertificeerd en onderbouwd met testrapporten. Deze rapporten stellen wij voor jou beschikbaar. Onze producten zijn tevens LEED gecertificeerd (het Amerikaanse label voor groen)

Flexibel aan te brengen

De lakken die wij gebruiken zijn flexibel aan te brengen. Dit betekent dat we het kunnen kwasten, rollen en zelfs kunnen spuiten. Welke methode we toepassen is afhankelijk van de klus

Onze specialisten

Peter Jantz

Owen Poulssen

Onze Werkwijze

Voor een uitgebreid overzicht over onze werkwijze verwijzen wij u naar de volgende pagina.

Wij werken secuur, efficiënt, tegen een scherpe prijs en altijd volgens de meest recente kwaliteitsrichtlijnen. Zo heeft u een gecertificeerde oplossing en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Onze werkwijze is erop gericht dat wij alle zorg bij u uit handen nemen. Van het meten van de profielen tot het contact met de brandweer. Ook de verantwoordelijkheid richting controlerende instanties nemen wij op ons. Wij werken uitsluitend met A-merk producten van hoge kwaliteit en al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid.

“Afhankelijk van jouw wensen kiezen wij de beste oplossing”

 Peter Jantz