fbpx

Nieuwe website

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vanaf heden heeft Brandveiligstaal een nieuwe website. Op deze nieuwe website wordt u voorzien van allerlei informatie rondom het brandwerend maken van uw constructie. Zo kunt u op deze website lezen wat de regelgeving is rondom de brandveiligheid van gebouwen. Ook is op de website te lezen wie aan het roer staan van Brandveiligstaal. Dit zijn Peter Jantz, Owen Poulssen en Daniëlle van Britsom. Verder vindt u onder de ‘’over ons’’ pagina nog waar Brandveiligstaal voor staat en hoe wij over willen komen als bedrijf. 

Nieuws

Ook beschikt de nieuwe website over een ‘’nieuws’’-pagina waarin alle nieuwtjes omtrent het brandveilig maken van uw constructie in naar voren komt. Hierin kunt u ook blogs verwachten over eerder gedane projecten van Brandveiligstaal. Dit om u zo een beeld te geven wat u van ons kunt verwachten.

FAQ

Naast een stukje regelgeving is er op de nieuwe website van Brandveiligstaal ook een pagina waarop de meest voorkomende vragen van u als klant naar voren komen en beantwoord worden. Hierop kunt u terecht wanneer het onderwerp ‘’brandveilig maken van staal’’ voor u nog onduidelijk is. Omdat wij van Brandveiligstaal in het verleden hebben ervaren dat het voor sommigen een ingewikkeld onderwerp kan zijn is deze pagina gemaakt.

Vraag een offerte aan

Ook is er op de website de mogelijkheid om contact te leggen met onze specialisten. Dit kan telefonisch of per mail. Ook is er de optie om direct een offerte aan te vragen. Wij van Brandveiligstaal zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en de vervolgstappen samen doornemen. Vaak komen wij eerst langs voor een inzage in het project.

Kortom het komt erop neer dat de huidige website van Brandveiligstaal een stuk uitgebreider is dan wat het was. Dit om u als klant een beter beeld te geven over de producten en de diensten die Brandveiligstaal allemaal aanbiedt.

Meer...

Stage bij Asphalia

Stage bij Asphalia

Even voorstellen… Stan van Dijk (20) studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Stan heeft gekozen voor de specialisatie Marketing

Instortingsgevaar bij brand brandveiligstaal.nl

Instortingsgevaar door brand

Brand in Breda Misschien heb je er van gehoord: In mei 2017 is er een heftige brand geweest bij Polyvlok in Breda.